PRESENTACIÓN

Nací en noche de brujas, en pleno solsticio de verano, como las meigas...envoltada de foc , de llum en mig d'una foscor màgica...

domingo, 17 de julio de 2011

RELLOM IBÈRIC AMB CREMA D'ESCALIVADA


INGREDIENTS:

- 3 relloms de porc ibèric
- 1 ceba
- 1 all
- 1/2 pebrot vermell
- 2 tomàquets madurs mitjans
- 100 ml de nata per cuinar ( Textura espesa)
- oli d'oliva verge extra, sal, pebre negre
- 1 raig de vi "manzanilla"



EL.LABORACIÓ:

Salpebrem els relloms. Els dipositem en una font de forn previament engreixada amb l'oli
d'oliva. Afegim la ceba, el pebrot, l'all i els tomàquets, tot tallat i acompanyat d'un raig de vi. Seguidament, posem tot al forn a 180 graus durant 25 minuts ( vigilem i als 15 minuts canviem els relloms de costat). Retirem les verdures i el suc i els passem per la batidora afegint a l'últim moment la nata per cuinar. Tallem els relloms en talls ( al gust) i els tornem a col.locar a la font cobrint-los de la crema d'escalivats que hem obtingut. Baixem la temperatura a 150 graus i mantenim durant 10 minuts més.
Rectifiquem de sal i pebre i emplatem.

Podeu acompanyar el plat, com he fet jo, amb patates " a lo pobre" i us llepareu els dits!!!

Gaudiu del plat, la companyia i que no falti un bon vi, al gust....

No hay comentarios:

Publicar un comentario